Balıkesir Merhaba Gazetesi

EDİP UĞUR NE YAPIYOR?

EDİP UĞUR NE YAPIYOR?
14 Mart 2015 - 1:55

Genel

Cumhurbaşkanının Balıkesir’e gelişinin öneminin çok büyük olduğunu belirten Vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a kızgın.
Başkan Uğur için ‘Projeleri açıkladı hala kazma vurmadı’ diyen vatandaşlar, ‘kendisini görmek hayal oldu ama hizmetler için biz Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar güveniyoruz. Cumhurbaşkanımızın gelişini duyurma konusuna gelince, duyuruyu Elektrik panolarında iskelet görüntüsü yanındaki yere asılmış bir broşürde görünce üzüldük. Pazar günü burada olacakmış. Günler önce şehir hazırlanmalıydı. Bakın diğer illere nasıl heyecanla hazırlandıklarını görürsünüz. Burada ise 2 gün önce başlayan ve heyecansız bir hazırlık var sanki. Posterleri her yere asılsın tabii ama erken başlanmalı ve biraz duyarlı olunmalı gelen hepimizin Reisi Cumhur’u diyor.
EDİP UĞUR NE YAPIYOR?
Vatandaşın Edip Uğur’un MIPIM Fuarında olması nedeni ile Cumhurbaşkanın gelişi ile ilgili duyurulma aşamasında Büyükşehir Belediyesinin eskiden gösterdiği itinayı göstermediği iddiası üzerine görüştüğümüz Özel Kalem Müdürü Şaban Akkol’a yönelttiğimiz gazeteler için yarım sayfalık ilan Cumhurbaşkanı için yeterlimi? Tam sayfa ilan tasarrufu kullanılacak mı? Sorusuna karşılık verdiği ‘Başkan böyle istedi yarım sayfayı yeterli buldu, haberi var’ yanıtı oldukça ilginç bir yanıt.
VATANDAŞ TEPKİLİ
Balıkesir’de vatandaşlarla yapılan röportajlarımızda Başkan Uğur’un halktan koptuğunu dile getiren vatandaşlar açıkladığı projeler ile ilgili olarak bir için kazma vurmadı. Balıkesir’de değişiklik yok değişen bir şey oldu o da biri gitti, diğeri geldi. Hizmet diyorlar, iyide proje ancak gerçekleştirildiği zaman hizmet demek. Yapmadıktan sonra ya da seçim zamanı yaptıktan sonra kıymeti yok. Böyle giderse ne Uğur, ne Başkanlık kalır’ diyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.