Galatasaray Avusturya'da kampa girdi
Türk Sporcular Üsküp'te
Çelik kasa çalan hırsızlar
4 il'e sarı kodlu uyarı geldi.
- Körfezde oluşturulan Su Altı Tarih Müzesi'ne batırılan muharebe tankı, dalış turizmi faaliyetlerine yeni bir soluk kazandırdı - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Kadir Sağlam: - "Amacımız su altına daha fazla insanı çekmek. Yapılan çalışmalarla bölgedeki dalış okullarına katkıda bulunmayı, dalış sektörünü canlandırıp şenlendirmeyi istiyoruz"
Balıkesir’in ünlü Caddesi’nde silah sesleri duyuldu son dakika ne oluyor?
Balıkesir Üniversitesi, yemekhane ödemelerinde dijital dönüşüme geçiyor. Ödeme Nasıl Yapılacak. Telefon ile oluyor mu?
Galatasaray’ın Victor Osimhen için sunduğu 45 + 30 milyon euroluk teklif Napoli’den ret yedi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve dünya futbolundan en güncel transfer söylentileri sizi bekliyor.
Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangında Bahadır Mahallesi tedbiren boşaltıldı.
Balıkesir şehir merkezinden çevre ilçelerdeki şimşeklerin net şekilde görünmesi, birçok Balıkesirliyi “Yağmur geliyor mu?” diye düşündürdü.
Balıkesir’de 15 Temmuz Direnişi Kitap Oldu: Merhaba Gazetesi’nden Hafızalara Kazınacak Eser Alanında İlk ve Tek Yerel Kitap.
Plastik “kuşkonmaz” bariyerlerini aşarak kaldırımlardan balkon korkuluklarına, tabelalardan ağaç dallarına konan güvercinler, günlük temizlik yükünü ve kokuyu katlayarak esnafın sabrını test ediyor.
Şehrin en işlek noktalarından Milli Kuvvetler Caddesi’nde, günün her saati cam kenarına kol dayayıp sizi izleyen “amca duruşlu” bir kedi belirdi.
Balıkesir Valiliği’nin bulunduğu alan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz 2025 Salı günü tam gün kapalı olacak.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, defans hattını güçlendirmek adına önemli bir transfere imza attı.
30 yıldır balıkçılık yapan Süleyman Atılgan, yaz mevsiminde taze tatlı su balıklarının bol olduğunu söylüyor. “Fiyat uygun ama insanlar ev kokar diye almıyor” diyor.
Basın İlan Kurumu’nda Görev Değişikliği : Gökhan Eren Bursa’ya, Osman Başeğmez İzmir’e Atandı
Pazarcıdan Dertli Çıkış: Süt Ucuz, Yem Pahalı, Soğan Yine Pahalı!
Burhaniye ilçesinde, Pelitköy İçmeler Sahilinde oturan vatandaşlar sahil temizliği için imece yaptı.
Balıkesir’de 20 yıldır ayakkabı ve valiz satışı yapan Anıl Ağıroğlu, özellikle üniversite ve okul sezonlarında artan valiz talebine dikkat çekti.
Kepsutlu matbaacı Tahsin Ilgın, gazetemerhaba’ya konuştu. 1985’ten bu yana davetiye basımı yaptığını belirten Ilgın “Dijitalleşmeye rağmen klasik davetiyeler hâlâ tercih ediliyor” dedi.
Balıkesir genelinde satılık ve kiralık konut ilanlarının sayısı son aylarda gözle görülür şekilde arttı.
Balıkesir’de, her gün yüzlerce kişinin önünden geçtiği ama pek azının hakkında bilgi sahibi olduğu bir türbe var: Kız Dedesi Türbesi. Adı kadar hikâyesi de akıllarda soru işareti bırakıyor. Peki ama kim bu Kız Dedesi? ve nasıl gidilir...
Çanakkale'den Gelen Boş Kovan Yüzük Oldu: Tarık Usta’nın Unutulmaz Anısı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.