Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Edremit-Ankara Uçuşları Devam Edecek

Edremit-Ankara Uçuşları Devam Edecek

AK Parti Balıkesir Milletvekili Çelik: “Bilindiği üzere, THY’nin uyguladığı Kış Tarifesi uyarınca, Edremit-Ankara uçuşları kaldırılıyorlar. THY ve Anadolu Jet nezdinde yaptığımız görüşmeler neticesinde, 15 Kasım 2021 tarihinden itibaren Pazartesi ve Perşembe günleri; Edremit’ten Ankara’ya saat 17:55 ve Ankara’dan Edremit’e saat 16:00 kalkışlı uçuşlar kış sezonu tarifesine alınmıştır. Özellikle pandemi döneminde Körfez Bölgesi’nde 2. konutların sürekli kullanılır hale gelmesi ve seyahatlerin artması nedeni ile önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini düşünüyorum.” dedi.

UÇUŞLARIN DOLULUK ORANLARI KONUSUNDA HASSASİYET GEREKİYOR

Çelik: “Ancak belirtmek istediğim bir husus var, bu uçuşların açılması kadar, tarifelerin devamı ve uçuşların aksamaması için, uçakların doluluk oranları da önem arz etmektedir.  Yani bu hizmete sahip çıkacak olan bizleriz. Halkımızın bu konuda hassasiyet göstermesini istirham ediyorum.” dedi.

THY VE ANADOLU JET YÖNETİM KURULU BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Çelik: “Şehrimizin ve bölgemizin önemli bir ihtiyacına cevap veren ve kış dönemi Edremit-Ankara uçuşlarını takvimlerine ekleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı Sn.İlker Aycı ve Anadolu Jet Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Said Şamil Karakaş’a teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu