Gündemİlçe Haberleri

Edremit ‘Bağımlı Olma Bizimle Ol’ Diyor

Edremit  ‘Bağımlı Olma Bizimle Ol’ Diyor

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı ile EDROM Derneği’nin ‘Bağımlı Olma Bizimle Ol’ isimli sosyal sorumluluk projesini uyguluyor. Proje kapsamında ilçedeki madde bağımlısı vatandaşlar rehabilite ediliyor.

4 GENCİ MANİSA’YA GÖTÜRDÜLER

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı ve Edremit Romanlar Derneği (EDROM) görevlileri, 4 madde bağımlısı genci Manisa’daki rehabilitasyon merkezine götürdü.  Titizlikle yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında gençler başta kendi rızaları ve ailelerinin destekleriyle projeden yaralanıyor. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu , “Edremit öncelikli olmak üzere il genelinde ve ülkede gençlerin madde bağımlılığından kurtulmalarına katkı sağlamak için topyekûn taşın altına girmek gerek” dedi. Umutlu konuya ilişkin şunları kaydetti:

 “AİLELERE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR ”

“Kanayan yaramız haline gelen madde bağımlılığı sorunu nedeniyle gençlerimizi kaybediyoruz. Bu siyasi bir mesele değildir. Her bireyi, her aileyi ilgilendiren bu sorun ile ilgili, Edrom Derneğimiz ile ortaklaşa, ‘Bağımlı Olma, Bizimle Ol’ sloganıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Şimdiye kadar 10’larca gencimizi madde bağımlılığından kurtardık. Bağımlı kardeşlerimizi sadece Yeşilay Haftası’nda değil, yılın 12 ayında hatırlıyoruz. Ailelere çok iş düşüyor. Lütfen gençlerimizi takip edelim ve kaderlerine terk etmeyelim. Bugün 4 evladımızın kurtulmasına vesile olduk. Allah nasip ederse yakın zamanda tertemiz bireyler olarak aramıza dönecekler. Projemizde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.  Bir gencimizi daha kurtarmak elimizde. Çekinmeden bizimle irtibata geçebilirsiniz”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu