Gündemİlçe Haberleri

Edremit Belediyesi Berat Kandil’ini Kutladı

Edremit Belediyesi Berat Kandil’ini Kutladı

Edremit Belediyesi Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlara simit dağıttı. Arslan, “Dirliğin, birliğin ve huzurun egemen olması dileğiyle Berat Kandili’nizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Kandil Simidi Dağıttılar

Edremit Belediyesi Berat Kandili nedeniyle Edremit merkez ve mahallelerde kandil simidi dağıttı. Özel Kalem; Zabıta ve Kültür Müdürlüğü koordinasyonunda Edremit Cumhuriyet Meydanı, Akçay, Altınkum ve Güre ve Altınoluk’ta ki belediye şubeleri önünde, akşam ise ilçe genelinde ki tüm camilerde vatandaşların kandillerini kutlayan belediye ekipleri kandil simidi ikramı. Pandemi koşulları nedeniyle maske ve mesafeye dikkat edilerek dağıtım yapıldı.

 “Kandilimizin hayırlara vesile olmasını dileriz”

Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı, “İslam aleminin ve Edremit’li hemşehrilerimizin Ramazan Ayı’nın habercisi olan Berat Kandili mübarek olsun. Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın talimatı ile Edremit’li vatandaşlarımıza kandil simidi ikramında bulunuyoruz. Ayrıca Edremit Belediyesi olarak Berat Kandilimizin hayırlara vesile olmasını dileriz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu