GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

EDREMİT BELEDİYESİ HAFTALIK OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ,Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Başkanı Başdanışmanı ve daire müdürlerinin katılımıyla haftalık Belediye Olağan Toplantısı gerçekleştirildi

 

Yapılan haftalık toplantıda Kültür Sanat Evi Projesi de konuşuldu

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ,Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Başkanı Başdanışmanı ve daire müdürlerinin katılımıyla belediyenin haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Belediye Başkan Yardımcıları tarafından yardımcılara bağlı bulunan müdürlüklerin projeleri, devam eden ve yeni başlayacak olan çalışmaları daha sıkı takip edilmesi gerektiği konuşuldu.

Belediyenin sosyal medya hesabından Çamlıbel Mahallesi’nde daha önceden başlanan ancak yarım kalan Kadın Sığınma Evi Projesi’nin yeniden düzenlenerek Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştürüleceği ve en kısa sürede hizmete sunulacağı bilgisi paylaşıldı.

Edremit Belediye Başkanı Arslan, “Çok açık ve net bir şekilde ifade ediyorum. Belediyemiz içerisindeki hantal yapıdan kurtulacağız! Belediye Başkanından en alt biriminde çalışan her bir personeline kadar herkes sorumluluğunun farkında olacak. Hantallığı oluşturanlara karşı idari yaptırım kesintisiz uygulanacak. Edremit ve Edremitli için, hiçbir bahanenin ardına sığınmadan, durmadan ve yorulmadan, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu