Gündemİlçe Haberleri

Edremit Belediyesi Öz Kaynakları İle Aldığı Araçları Tanıttı

Edremit Belediyesi Öz Kaynakları İle Aldığı Araçları Tanıttı

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Belediyemiz öz kaynakları ile araç filomuza yeni araçlar kazandırdık. ”dedi.

ARAÇLAR TANITILDI

Edremit Belediyesi tarafından belediye öz kaynakları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere yeni araçlar alındığını açıklandı. Alınan yeni araçlar Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda basın mensuplarına ve Edremitli vatandaşlara tanıtıldı. Tanıtıma İlçe Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, Temizlik İşleri Müdür Vekili Tamer Acar ve Temizlik İşleri Genel Koordinatörü Ali İrfan Acaroğulları katıldı.

“MADDİ AÇIDAN TASARRUF EDECEĞİZ”

Yeni araçlarla ilgili bilgi veren Başkan Arslan “Kentimize en iyi hizmeti verme noktasında sürekli çalışıyoruz. Bu doğrultuda kendi öz kaynaklarımızla alarak araç filomuza yeni kattığımız araçlarımız ile en iyi hizmeti verirken maddi açıdan da tasarruf edeceğiz. Akçay Belediyemizden bize geçen iki adet atıl durumdaki çöp kamyonunun, birisini yerinde yıkama ve dezenfekte aracı diğerini ise arazöz şeklinde dönüştürerek tekrar hizmete kazandırdık. Aynı zamanda belediyemiz öz kaynakları ile 7 adet 8 metreküp, 2 adet 13 metreküp çöp kamyonu alarak hakediş miktarlarını düşürüp belediyemizin tasarruf etmesini sağladık. Edremit’imize hayırlı olsun.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu