Gündemİlçe Haberleri

Edremit Belediyesi Ve Ahmedbey Belediyesi Kardeş Şehir Oldu

Edremit Belediyesi Ve Ahmedbey Belediyesi Kardeş Şehir Oldu

Edremit Belediyesi Ve Ahmedbey Belediyesi Kardeş Şehir Oldu. Edremit Belediyesi ve Kırklareli Lüleburgaz Ahmetbey Belediyesi arasında Kardeş Şehir Protokolü imzalandı.

VEKİL ULUÇ İMZALADI

Edremit Belediyesi ve Kırklareli Lüleburgaz Ahmetbey Belediyesi arasında Kardeş Şehir Protokolü imzalandı. Kurumlar arası iş birliğini pekiştirecek olan kardeşlik protokolünü Edremit Belediye Başkan Vekili Filiz Sırma Uluç imzaladı.

İMZA TÖRENİ İLE HAYATA GEÇİRİLDİ

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve beraberindeki ekip, Edremit Belediye Başkan Vekili Filiz Sırma Uluç’u ziyaret etti. Edremit Belediye Meclisi’nde konu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilen iki şehir arasındaki kardeşlik protokolü yapılan imza töreniyle hayata geçirildi. Protokol imza törenine; Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi ve Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı da katıldı.

ORGANİZASYON VE DUARLARDA İŞ BİRLİĞİ OLACAK

İki şehir arasındaki iş birliğine karşılıklı olarak katkıda bulunması beklenen bu protokol, her iki kurumun kültürel zenginliklerinin tanıtılması, ayrıca doğal ve kültürel zenginliklerinin ortak projelerle geliştirilmesini sağlaması bekleniyor. İki kentin festival, tanıtım, fuar ve kültürel organizasyonlarda iyi niyetli katkı ve katılımıyla iş birliği geliştirilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu