Gündemİlçe Haberleri

Edremit Belediyesi’nde Covid19 Ve Tasarruf Tedbirleri Gündeme Alındı

Edremit Belediyesi’nde Covid19 Ve Tasarruf Tedbirleri Gündeme Alındı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında başkan yardımcıları ve başdanışmanın katılımıyla haftalık “Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Koordinasyon Toplantısı’nda 1 Aralık’tan itibaren Edremit Belediyesi’nde esnek çalışma düzenine geçilmesi kararlaştırıldı.

COVİD VE TASARRUF TEDBİRLERİ ELE ALINDI

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında başkan yardımcıları ve başdanışmanın katılımıyla haftalık “Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi. Yapılan haftalık Koordinasyon toplantısında Edremit’te artış gösteren covid-19 vaka yayılımına yönelik yeni tedbirlerin alınması, Mart ayında kurulan dezenfeksiyon ekibinin ivedilikle tekrar kurulması ve ilçe genelinde çalışmalarına başlaması, Belediye’de randevusuz hiçbir görüşme yapılmaması, tasarruf tedbirlerinin alınması başlıklarında değerlendirmelerde bulunuldu.

KİRALIK ARAÇ SÖZLEŞMELERİ İPTAL EDİLMESİ KARARLAŞTIRILDI

Covid-19 süreci ile birlikte Edremit Belediyesi yapılan toplantıda tasarruf tedbirleri alınması konusunda da görüşme sağlandı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda pandemi sürecinin etkileri ile birlikte Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın makam aracı da dahil olmak üzere belediye bünyesinde bulunan tüm kiralık araçların sözleşmelerinin iptal edilmesi konusunda da karar alındı. Kararla ilgili düzenlenecek genelgenin tasarruf tedbirleri kapsamında müdürlüklere dağıtılması kararlaştırıldı. Toplantıda alınan karar ile 1 Aralık 2020 tarihi itibari ile Edremit Belediyesi’nin covid-19 tedbirleri kapsamında esnek çalışma düzenine geçilmesi de kararlaştırıldı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu