Gündemİlçe Haberleri

Edremit Belediyesi’nden Defne Bebeğe Destek

Edremit Belediyesi’nden Defne Bebeğe Destek

Edremit Belediye Meclis Üyeleri Defne bebeğin yardım kampanyasına 100 Bin TL destek vereceklerini açıkladı.

Edremit’te yaşayan SMA hastası Defne bebek için düzenlenen yardım kampanyasına Edremit Belediyesi kurumsal olarak dâhil oldu.

SMA Tip 1 hastası Defne bebeğin valilik onaylı  yardım kampanyası için Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan geçtiğimiz günlerde Balıkesir’deki belediye başkanlarıyla instagram canlı yayınında bir araya gelerek Defne’nin yardım kampanyasını desteklemişti.

BELEDİYE KAMPANYAYA DAHİL OLDU

Edremit Belediye Meclisi’nin CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP’li üyelerinin katılımıyla bugün bir toplantı düzenlediler.  Defne bebeğin kampanyasına tam destek olunması kararı alınan toplantıda ayrıca, belediye bünyesinde kurulacak olan sekretarya tarafından organize edilecek. Yardım kampanyasıyla da Edremit dışında Balıkesir’deki 20 ilçede ve hatta Türkiye çapında aktif olarak yer alınmasına kararı. Böylelikle Defne’nin bir süredir devam eden kampanyasının güç kazanması sağlayacaklar.

Bunun yanında Edremit Belediyesi Meclis Üyeleri kendi aralarında 100 Bin TL toplayarak Defne bebeğin yardım kampanyasına destek olma kararı aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu