GündemEkonomiİlçe Haberleri

Edremit Belediyesi’nden Kahveci Esnafa Destek

Edremit Belediyesi’nden Kahveci Esnafa Destek

 

Edremit Belediyesi hizmeti durdurulan işletmelerden olan kahvehanelerin durumunu değerlendirmek için kahvehane ve benzeri işletmelerin bağlı olduğunu Edremit Kahveciler Gazinocular Ve Otelciler Odası ile bir araya geldi.

KAHVECİLERİN DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında birçok işletmenin hizmeti İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge ile durduruldu. Edremit Belediyesi hizmeti durdurulan işletmelerden olan kahvehanelerin durumunu değerlendirmek için kahvehane ve benzeri işletmelerin bağlı olduğunu Edremit Kahveciler Gazinocular Ve Otelciler Odası ile bir araya geldi. Edremit Kahveciler Gazinocular Ve Otelciler Odası Başkanı Mustafa Aydoğan ve Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından yapılan görüşmede covid-19 sürecinde Oda üyelerinin durumu ve salgının etkileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

 

GIDA YARDIMI YAPILACAK

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yapılan değerlendirmeler sonucu Edremit Belediyesi olarak kahveci esnafa destek sağlamak amacı ile gıda yardımında bulunulmasına karar verildiğini açıkladı. Başkan Arslan görüşme sonrası açıklamada bulunarak, “Yayınlanan genelge ile kapatılan kahvehaneleri temsil eden Kahveciler Odası ile yaptığımız protokol gereği, kentimiz genelindeki tüm kahveci esnafımıza gıda yardımında bulunacağız. Bu zorlu günlerde, belediyemizin tüm imkanlarını esnafımızın ve vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Unutmayalım; yaşadığımız sıkıntılı günleri kurallara uyarak hep birlikte aşacağız.” diye konuştu. Edremit Kahveciler Gazinocular Ve Otelciler Odası Başkanı Mustafa Aydoğan’da sağlanan destek için Başkan Arslan’a teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu