GündemEğitimİlçe Haberleri

EDREMİT EĞİTİMİNE BÜYÜK KATKI

Milli Eğitim Bakanlığınca ilçemizde yıkımına karar verilen okulların yerine yenilerinin yaptırılması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle Edremit ilçemiz, yeni eğitim yatırımlarına kavuşacak.

Öğrencilerimizin daha güvenli bir ortamda eğitimlerine devam edebilmesi ve yeniden inşa edilecek okulların bir an önce hayata geçirilmesi konularına duyarlılık gösteren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın kaynak arayışında, Edremitli hayırseverlerin destekleriyle etkili adımlar atılmış oldu.

Bu kapsamda çalışmalarını yürüten Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı; 24 derslikli Cumhuriyet İlkokulu, 12 derslikli Dokuz Eylül Ortaokulu ve 12 derslikli Avcılar Ortaokullarının yeniden inşa edilmesi sürecinde, Edremitli Hayırseverler; Mehmet Ertaş, Agah Ferhatoğlu ve Mehmet Çiftçi ile görüşerek destek sözü aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Sırmalı; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda yıkımına karar verilen okullarımızın yerlerine, yenilerinin inşa edilmesi noktasında Edremit’te desteğini her zaman hissettiğimiz hayırseverlerimizin katkıları oldukça büyüktür. Bu kapsamda 09 Temmuz Perşembe günü Balıkesir Valisi Sayın Hasan Şıldak ve eğitime destek veren hayırseverlerimizin de katılımıyla Edremit Kaymakamlığında protokol imza törenini gerçekleştireceğiz.

Edremit ilçemizde eğitim yatırımı çalışmalarımızda bizlere destek olan başta Sayın Valimiz Hasan Şıldak olmak üzere, okullarımızı yapma taahhüdünde bulunan hayırseverlerimiz; İş Adamı Mehmet Ertaş, Agah Ferhatoğlu ve Mehmet Çifçi’ye, okullarımızın çevre düzenlenmesi işlerini üstlenen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a, bu süreçte emekleri bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek’e teşekkür ediyorum. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu