Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Edremit Körfezi’nde Tatil Yoğunluğu

Edremit Körfezi’nde 3 günlük tatil yoğunluğu yaşanıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile hafta sonunun birleşmesiyle oluşan 3 günlük tatili Balıkesir’in Edremit ilçesinde geçirmek isteyen vatandaşlar yollara düştü. Bu nedenle Çanakkale – Balıkesir kara yolunda yoğun bir trafik oluştu.

 

Edremit Körfezi’nde Tatil Yoğunluğu

19 Mayıs Atatürk'Ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Ile Hafta Sonunun Birleşmesiyle Oluşan 3 Günlük Tatili Balıkesir'In Edremit Ilçesinde Geçirmek Isteyen Vatandaşlar Yollara Düştü. Bu Nedenle Çanakkale – Balıkesir Kara Yolunda Yoğun Bir Trafik Oluştu.

 

Balıkesir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile hafta sonunun birleşmesiyle oluşan 3 günlük tatili Balıkesir’in Edremit ilçesinde geçirmek isteyenler yoğunluk oluşturdu. İstanbul, İzmir, Bursa, Balıkesir, Manisa ve Kocaeli gibi kentlerden gelen vatandaşlar Edremit Körfezi’ne gelmek için araçlarının başına geçti.

 

Korfez 2

 

İlçeye gelen tatilciler yoğunluk oluşturdu.  Bu nedenle Çanakkale-Balıkesir kara yolundaki kavşaklarda araç kuyruğu meydana geldi.Araç yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda polis ekipleri önlemlerini artırdı. Devamında sürücülere yönlerdime yaptı.

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

 

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında 

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahiptir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu