Edremit Kreşi İçin İlk Adım Atıldı

Edremit Kreşi İçin İlk Adım Atıldı
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın önem verdiği projelerden biri olan Edremit Belediyesi Kreş yapım projesi için çalışmalar başlandı.
PROJE İÇİN İLK ADIM ATILDI
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın önem verdiği projelerden biri olan Edremit Belediyesi Kreş yapım projesi için çalışmalar başlandı. Edremit Belediyesi ekipleri daha önce Belediye Sağlık İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüklerine hizmet veren binanın alana kreş yapılması için yıkım işlemlerine başladı.
KISA SÜREDE HİZMET VERMESİ BEKLENİYOR
Binanın yıkılması ile Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın önem verdiği projeler arasında yer alan ilçedeki kreşlere bir yenisinin eklenmesi için ilk adım atılmış oldu. Belediye Sağlık İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüklerine hizmet veren binanın yıkıldığı alana en kısa sürede projesine başlanacak olan kreş yapılması ve hizmete açılması bekleniyor.