Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Edremit Modern Hastanesine Kavuşuyor

Edremit Modern Hastanesine Kavuşuyor

 

Artan talebi karşılayamaz duruma gelen Edremit Devlet Hastanesi’nin yenilenmesi projesinin ruhsat işlemleri belediye tarafından onaylanırken, yakın zamanda 400 yataklı ve 10 katlı yeni hastane binasının temeli atılacak.

 

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA CANBEY’İN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

 

Fiziki konumu, kapasitesi ve hizmet ağı ile Edremit Körfezi’ne hizmet etmesi hedeflenen hastane projesinin takipçisi olan Mustafa Canbey, yakın zamanda temelinin atılacağını ifade etti. Canbey, “Yeni Edremit Devlet Hastanemizin onayını Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca’dan aldık ve projelendirme işlemi tamamlandı. Belediyenin de ruhsat işlemlerini tamamladığı hastanemizin temeli kısa zamanda atılacak ve binamız hızla inşa edilecek. Hastanemiz, modern bir binada tüm körfez ilçelerine hizmet sağlayacaktır. Şimdiden Edremit Körfezimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

GEREKTİĞİNDE 550 YATAKLI OLARAK HİZMET VEREBİLECEK

 

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ise, “Yeni hastane binamız Entur Kavşağı’nın mevcut hastane binası cephesinde 92 dönüm arazide, 3 katı zeminde olmak üzere toplam 10 katlı, 400 yataklı olarak projelendirildi. Binanın ruhsat işlemleri tamamlandı. 70 yataklı yoğun bakım ünitesi, koroner yoğun bakım ünitesi, yeni doğan yoğun bakım, 25 ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi gibi hizmet özellikleri bulunan yeni hastanemiz, gerektiğinde sıkıştırılmış biçimde 550 yataklı olarak hizmet verebilecektir. Projenin hayata geçirilmesinde önemli katkısı olan Milletvekilimiz Sn. Dr. Mustafa Canbey’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu