GündemEkonomiİlçe Haberleri

EDREMİT TARIMA DAYALI İHTİSAS OSB PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI

Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi toplantısı gerçekleştirildi.

 

Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Projesi toplantısı gerçekleştirildi. Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal başkanlığında düzenlenen toplantıda proje ile ilgili detaylar görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

 

SEÇİM YAPILDI

 

Edremit’te alternatif tarımsal üretimi geliştirerek bölgeye yeni iş imkânları sağlamak amacıyla hayata geçirilen Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB Süs Bitkileri-Seracılık) projesi müteşebbis heyet toplantısı Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal başkanlığında gerçekleştirildi.
Edremit Kaymakamlığı, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Edremit Ticaret Borsası, Edremit Ziraat Odası ve Edremit Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ortaklığıyla yürütülen proje kapsamında OSB’de yönetim kurulu başkanı ve müteşebbis heyet başkanı seçimi yapıldı. Kaymakam Turgay Ünsal Müteşebbis Heyet Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

 

 

BAŞKAN ESOY’DA KATILDI

 

Düzenlenen toplantıya Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’da katılım gösterdi. Başkan Ersoy toplantı ile ilgili, “Sayın Turgay Ünsal Başkanlığında Venüs Otel’de düzenlenen Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi toplantısına katılım sağladık. Müteşebbis Heyet Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Kaymakam Turgay Ünsal’a görevlerinde başarılar diliyorum. Toplantıda aldığımız kararların da şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu