Gündemİlçe Haberleri

Edremit Trafiği İçin Önemli Adım

Geçtiğimiz hafta Edremit Ülkü Yolu'nun açılışını gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehrin trafiğini rahatlatmaya yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. 

Edremit Trafiği İçin Önemli Adım

Edremit Trafigi Icin Onemli Adim 1
Edremit Trafiği İçin Önemli Adım

Bölgenin Değeri de Artacak

Kış nüfusu 200 bin, yaz nüfusu ise 2 milyona ulaşan Edremit bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Edremit Çayı etrafında sağlı sollu yolların oluşturulması planlanıyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafiğin yanı sıra bölgenin değeri de artacak. Ayrıca, yeni yapılacak Edremit Şehir Hastanesi’ne kolay ulaşım sağlanması da planlanıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol çalışmalarını yürütürken aynı zamanda Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ekipleri, çayın ıslah çalışmalarını sürdürüyor.

Edremit Trafigi Icin Onemli Adim 2
Edremit Trafiği İçin Önemli Adım

“Edremit halkımıza sağlı sollu hizmet alanına dönüşecek”

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Edremit Ülkü Yolu’nun devamı olan ve aslında yeni yapılacak hastane yolu üzerinde olan Edremit Çayı’nın bulunduğu yerdeyiz. DSİ şu anda burada duvar çalışmalarını yapıyor. Biz de yeni yapılacak Şehir Hastanesi’ne gidecek yolu aynı anda eş zamanlı olarak çalışıyoruz. İnşallah, hastanemiz bittiğinde buralar Ülkü Yolu’nda olduğu gibi asfaltlanmış, bisiklet yolu, yürüyüş yolu yapılmış, hijyenik olmayan her şeyden arınmış olacak. İmam Hatip Lisemize, Bizim Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Kongre Merkezimize giden yol, Edremit halkımıza sağlı sollu hizmet alanına dönüşecek. Çalışıyoruz, emek veriyoruz. Edremit’imizi, Balıkesir’imizi güzelleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Jeotermal Seralar Altyapı İhalesi Edremit’te Tamamlandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu