GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Edremit Ufka Bakan Atatürk Heykeli 15 Şubat’ta Açılıyor

Edremit Ufka Bakan Atatürk Heykeli 15 Şubat’ta Açılıyor

Edremit Ufka Bakan Atatürk Heykeli 15 Şubat’ta Açılıyor. Edremit ilçesi Güre mahallesinde Edremit Belediyesi tarafından yapılan  “Ufka Bakan Atatürk” heykelinde son rötuşlar yapılıyor.

15 ŞUBAT’TA TÖREN İLE AÇILACAK

Edremit ilçesi Güre mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Heykeli çalışmalarında son rötuşlar yapılıyor.  Konuya ilişkin Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan vatandaşların yapımında sona gelinen heykel çalışmaları ile ilgili hem istekli hem de talepkar olduklarını ifade etti. Başkan Arslan son rötuşları yapılan heykellerin pandemi kuralarına uygun olarak düzenlenecek bir tören ile açılacağını belirtti. Vatandaşları belediye sosyal medya hesapları üzerinden törene davet eden Başkan Arslan davetinde pandemi kurallarına uyum noktasında da hatırlatmada bulundu. Arslan açılış töreninin 15 Şubat 2021 Pazartesi günü düzenleneceğini açıkladı.

 “ŞİMDİDEN BEĞENİ İLE KARŞILANIYOR”

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan heykel çalışması ile ilgili olarak, “Geleceğimiz olan ve daima ileriye bakan Türk Gençliğini, bölgemizin en önemli geçim kaynaklarından olan denizciliği ve bağımsızlığımızı simgeleyen Ufka Bakan Atatürk heykeli şimdiden kentlilerimiz tarafından ilgi ve beğeni ile karşılanıyor.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu