Gündemİlçe Haberleri

EDREMİT VERİLEN SÖZLER UNUTULMADI

Edremit  Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında haftalık olağan “İdari Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

 

Toplantıda mahalle kreşlerinden yol yapım çalışmalarına, Oto Galericiler Sitesi Projesinden, koronavirüs süreçlerine kadar birçok konu hakkında görüşüldü.

Yapılan toplantıda seçim döneminde Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından vatandaşlara verilen “Mahalle Kreşleri” sözünün yerine getirileceği konuşuldu. Bu kapsamda, Edremit Merkezi’nde 2 adet, Altınoluk’ta 1 adet kreşin önümüzdeki 6 aylık süre içerisinde tamamlanması planlanıyor. Mevcut kreş projelerinin tamamlanmasının ardından, diğer mahallelerde de kreş yapımı için çalışmalara başlanılacağı söylendi.

 

 

Oto Galericiler Sitesi Askıya Alınmadı

 

 

Edremit İlçe Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları değerlendirildi. Başkan Selman Hasan Arslan, ekiplerin büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürdüğünü, gelen talepler doğrultusunda da yeni çalışma programlarının hızlı bir şekilde oluşturulduğunu belirtti.  “Oto Galericiler Sitesi Projesi” ile ilgili olarak Başkan Yardımcısı Ahmet Elman ve İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Herdan tarafından yer tespiti ve teknik incelemeler gerçekleştirilerek söz konusu projenin bir an önce hayata geçirilmesi sağlanacağı konuşuldu.

 

 

Hem personel hem vatandaş için havalandırma

 

 

Toplantıda aynı zamanda Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinden belediye personellerinin ve belediyeye gelen vatandaşların olumsuz etkilememesi adına, Başdanışman Yusuf Karagöz koordinesinde “Belediye Hizmet Binası Havalandırma Çalışması” ile ilgili teknik alt yapı çalışması tamamlanacağına değinildi.

Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında düzenlenen “İdari Koordinasyon Toplantısı”na Başkan Yardımcıları Ahmet Elman, Tayfun Gerkuş, Metin Tuncer, Kürşad Serkan Saran, Başdanışman Yusuf Karagöz, Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, Fen İşleri Müdürü Abdullah Kesici, İşletme ve İştirakler Müdürü İlhan Yazar ile Park ve Bahçeler Müdürü Yusuf Madanoğlu katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu