Gündemİlçe HaberleriSpor

Edremit’te 750 Kişilik Spor Salonu Yatırımı İncelendi

Edremit’te 750 Kişilik Spor Salonu Yatırımı İncelendi

 

Edremit’te 750 Kişilik Spor Salonu Yatırımı İncelendi. Edremit İlçesi Hamidiye Mahallesi’nde 750 kişilik kapalı spor salonu yapımı tamamlandı.

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Fethi Bilge ile birlikte Edremit’te yapımı tamamlanan 750 kişilik Kapalı Spor Salonu’nu yerinde incelediler

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALINDI

Edremit İlçesi Hamidiye Mahallesi’nde 750 kişilik kapalı spor salonu yapımı tamamlandı. AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Fethi Bilge ile birlikte Edremit’te yapımı tamamlanan 750 kişilik Kapalı Spor Salonu yatırımını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

HAMİDİYE’DE YAPIMI TAMAMLANDI

Edremit İlçesi’nde önemli bir eksikliği kapatacak olan 750 kişilik Kapalı Spor Salonu çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Kaymakam Ünsal; “ilçemiz Hamidiye Mahallesinde yapımı tamamlanan 750 Kişilik Kapalı Spor Salonumuzun iç tefrişatı ile eksiklikler tamamlanmak üzeredir. Salonumuzun 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçmesini planlamaktayız. Umuyorum ki öğrencilerimiz tüm sportif faaliyetlerini burada yapma şansını bulabilecekler. Kapalı spor salonunun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu