GündemEğitimİlçe HaberleriSpor

Edremit’te Eğitim Ve Spor Yatırımları Devam Ediyor

Edremit’te Eğitim Ve Spor Yatırımları Devam Ediyor

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve beraberindekiler yapımı devam eden Avcılar İlkokulu ve yapılması planlanan Altınoluk Spor Kompleksi uygulama alanlarında incelemelerde bulundu.

Hayırsever Çitfçi’den Bilgi Alındı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ve İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç ile birlikte ilçede eğitim yatırımları kapsamında yapımı devam eden Avcılar İlkokulu ve yapılması planlanan Altınoluk Spor Kompleksi uygulama alanlarında incelemelerde bulundu. İlk olarak ilçedeki hayırsever destekleri ile yapımı devam eden 12 derslikli Avcılar İlkokulu’nda incelemelerde bulunan Başkan Arslan ve Kaymakam Ünsal, 12 derslikli Avcılar İlkokulu’nu yaptıran Hayırsever İş İnsanı Mehmet Çiftçi’den yapım çalışmaları ile ilgili bilgiler aldılar.

Altınoluk Spor Kompleksi İncelendi

Daha sonra Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ve İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç tarafından Altınoluk Mahallesi’nde yapılması planlanan spor kompleksi uygulama alanında incelemelerde bulunuldu. Yapımı devam eden okul inşaatları ile ilgili bilgiler alınan inceleme ziyaretleri sonrası Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Kaymakam Ünsal ilçenin eğitim yatırımlarına destek olan hayırseverlere teşekkürlerini ilettiler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu