Gündemİlçe Haberleri

Edremit’te Esnaflara Yönelik Kovid-19 Denetimleri Yapıldı

Edremit’te Esnaflara Yönelik Kovid-19 Denetimleri Yapıldı

 

Edremit’te Esnaflara Yönelik Kovid-19 Denetimleri Yapıldı. Edremit İlçesi’nde zabıta personelleri tarafından koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında esnaflara yönelik denetim faaliyetleri gerçekleştirildi.

ESNAF DENETİMLERİ YAPILDI

Edremit İlçesi’nde zabıta personelleri tarafından koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında esnaflara yönelik denetim faaliyetleri gerçekleştirildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatı ve İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına istinaden alınan tedbirleri denetleyen ekipler kısıtlamalar sırasında ihtiyaçlarını karşılamak için muafiyet dışında tutulan işletmelerden alışverişlerini yapan vatandaşlara da uyarılarda bulundular. İhtiyaçların karşılanmasının ardından evlerine gitmeleri konusunda hatırlatmalarda bulunulan vatandaşlara sosyal mesafe ve maskenin doğru kullanımına ilişkin hatırlatmalarda yapıldı.

“TEDBİRLERİN SAĞILIMIZ İÇİN ZORUNLULUK OLDUĞUNU UNUTMAYALIM ”

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan konuyla ilgili olarak, “Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında tüm kentlilerimizin olası risklere karşı korunması amacı ile ekiplerimiz tarafından Edremit genelinde bulunan işletmelerde kovid-19 ile ilgili kontrol ve denetimler gerçekleştiriliyor. Uygulanması gereken standartlar ve kurallar ile ilgili yapılan denetimlerde tespit edilen eksiklikler ile ilgili de işlem yapılıyor. Ekiplerimize görevleri sırasında kurallara uygun davranarak hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımızın yardımcı olması büyük önem arz ediyor. Tedbirlerin sağlımız ve sevdiklerimizin sağlığı için bir zorunluluk olduğunu unutmadan hareket edelim.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu