Gündemİlçe Haberleri

Edremit’te Kasım ayında deniz keyfi yaşandı

BALIKESİR’in Edremit Körfezinde güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girip, güneşlendi. Hafta başından itibaren hava sıcaklığının 24 ile 28 derece ölçüldüğü ilçede kasım ayının ilk gününde deniz keyfi yaşandı.

Türkiye’nin birçok ilinde soğuk hava ve kar yağışı etkisini gösterirken, Edremit Körfezinde yazdan kalma günler yaşanıyor. Vatandaşlar, Kasım ayına rağmen güneşli havanın tadını denize girerek çıkardı. Edremit körfezinde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Altınkum sahilinde denize girerek güneşlenmenin keyfini çıkardı. Güneşlendikten sonra kendilerini mavi sulara atan vatandaşlar bol bol yüzdü. Güneşin keyfini çıkaran emekli Bahattin Çetin “Vala şuan Kasım’ın biri ve hala denize girenler var. Ben giremiyorum çünkü yüzme bilmiyorum. Sadece güneşten istifade etmeye çalışıyorum. “dedi.

Hamit Diler ise ”Kasım ayındayız ama deniz harika. Böyle bir zamanda böyle bir hava muhteşem. Çok güzel bir su var. Yani ağustos ayından güzel. Ağustos ayında bu kadar sıcak olmuyor deniz. Şuanda çok muhteşem deniz hem hava açısından güzel hem deniz açısından çok güzel bir ortamdayız. “diye konuştu. Denize giren Nail Dereli suyun güzel olduğunu söyledi. ”Sıcak. Yani yaz gibi. Bir şey fark etmiyor. Dün daha güzeldi. Evvelki gün daha güzeldi. Dalga yaptı. Gayet sakindi. “diye konuştu. Süleyman Keleş ise “Akdeniz’den farkı yok buranın çünkü şimdi girelim çek isterseniz. Suyu süper her gün giriyoruz biz. “ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu