İlçe HaberleriGündemÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Edremit’te Kazada Ölen Baba Oğul Defnedildi

Edremit’te Kazada Ölen Baba Oğul Defnedildi Feci kazada ölen baba oğul sevenlerinin gözyaşları ile kılınan cenaze namazı sonrasında defin oldu.

 

Edremit’te Kazada Ölen Baba Oğul Defnedildi Balıkesir’in Edremit ilçesinde yol dışında park halindeki tıra arkadan çarptı. 2 kişi öldü 4 kişi de yara aldı. Baba Yusuf Genç (54) ve oğlu Hüseyin Genç (27)  kaza anında vefat etti. Albayrak Camisinde cenaze namazını kıldılar. Daha sonrasında baba-oğul Edremit Şehir Mezarlığına defnedildi.

Fdsghj

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Genç idaresindeki 10 N 4708 plakalı panelvan aracında bulunudu. Araç, Çanakkale-İzmir karayolu Bostancı Mahallesinde park halinde buldular. Tırın orsesine arkadan çarptı. 10 H 9274 plakalı tır şoförünün ismi bilinmiyor.

 

Devlet Hastanesine Sevkleri Oldu

Kazada panelvan sürücüsü genç ile yanında yolcu olarak bulunan babası Yusuf Genç olay yerinde hayatını kaybedetti. 4 kişi de çeşitli yerlerinden yara aldı. İtfaiye tarafından çıkarılan yaralılar Edremit Devlet Hastanesine sevki oldu.

 

Son Veda 

Edremit ilçesi‘ nde , inşaat işleri ile uğraşan baba Yusuf Genç ve oğlu Hüseyin Genç kazada hayatını kaybetti. Albayrak Camii’ sinde cenaze namazlarını kıldılar. Öğlen namazı sonrasında Edremit Şehir Mezarlığında son yolculuğuna birlikte uğurlandılar.

Kaza Da Ölen Baba Oğul

Cenaze namazında haddinden fazla sevenleri vardı. Son olarak baba oğul sevenlerinin gözyaşları ile toprağa verdiler. Kaza ile ilgili Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu