Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Edremit’te ki Yangın Yürekleri Ağza Getirdi

Edremit’te ki Yangın Yürekleri Ağza Getirdi

Yaz aylarında Ormanlarda yaşanan yangın tehlikesi, kış aylarında özellikle soba ve benzeri nedenlerse yangın tehlikesi oluşturuyor. Hatta bu gün, benzer bir tehlike sonrası çıkan yangın nedeniyle sekizi çocuk, dokuz kişi hayatını kaybetti. Bu gün Balıkesir Edremit ilçesinde çıkan yangın, yürekleri ağza getirdi. Can kaybı yaşanmaması sevindirirken, alev alev yanan ev küle döndü.

 

Edremitte Ki Yangin Yurekleri Agza Getirdi 01

Tek Katlı Evde Çıkan Yangında Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Edinilen bilgiye göre, İbrahimce Mahallesi’nde tek katlı evde çıkan yangınını görenler itfaiye haber verdi. Olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Edremit İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Alevlerini sardığı eve müdahale eden ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Ancak, yangında evde maddi hasar oluştu. Ayrıca,ev ve içindeki eşyalar kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

Edremitte Ki Yangin Yurekleri Agza Getirdi02

Hem Doğalgaza, Hem de Sobalar ve Odunluklara DİKKAT!

İtfaiye yetkilileri, vatandaşları hem doğalgaz kullanımı, hem de sobalar konusunda dikkatli olmak konusunda uyardı. Ayrıca, ısınma konusunda kullanılan sobaların, hem yangına hem de zehirlenmelere sebep olabileceğini hatırlattı. Ayrıca, kırsal kesimde kullanılan odunluk, ahır benzeri alanlar içinde dikkat çekti.

Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu