Gündemİlçe Haberleri

Edremit’te Tarımsal Üretimi Hareketlendirmek İçin Çalışmalar Sürüyor

Edremit’te Tarımsal Üretimi Hareketlendirmek İçin Çalışmalar Sürüyor

 

Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri) Organize Sanayi Bölgesi projesi kapsamında, altyapı ve üstyapı çalışmalarını hızlandırmak amacıyla istişare toplantıları devam ediyor.

İSTİŞARE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Edremit’te alternatif tarımsal üretimi geliştirmek, bölgeye yeni yatırım alanları kazandırmak ve yeni istihdam sahaları oluşturmak hedefiyle yola çıkılan Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri) Organize Sanayi Bölgesi projesi kapsamında, altyapı ve üstyapı çalışmalarını hızlandırmak amacıyla istişare toplantıları devam ediyor.

BİLGİLENDİRME SUNUMU YAPILDI

Edremit Tarım ve Orman Müdürlüğü Zir.Yük.Müh. Bülent Coşar tarafından OSB bilgilendirme sunumunun yapıldığı toplantıda; Edremit TDİOSB’nin 1. Etap ve 2.Etap projelerinin Tarım ve Orman Bakanlığınca onaylanmasının akabinde altyapı, üst yapı maliyetleri, OSB’de yatırım yapmak ve tesis kurmak isteyen yatırımcılara yönelik kriterlerin belirlenmesi ve OSB kuruluş sürecinin hızlandırılması gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda gerçekleştirilen istişare toplantısına; Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu