GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe Haberleri

Edremit’te Tasarım Ve Beceri Atölyeleri İhtiyaçları Gözetiliyor

Edremit’te Tasarım Ve Beceri Atölyeleri İhtiyaçları Gözetiliyor

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek ilçede süren projeleri okullardaki tasarım ve beceri atölyelerini ziyaret ederek saha araştırması yapıldı.

EĞİTİM PROJELERİ SÜRÜYOR

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesi amaçları ve Balıkesir Valiliğinin yürüttüğü Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında süren projelerde ilçedeki öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini ve teknolojik kullanımlar gibi çağın gereksinimlerini kazanabilecekleri projeler hayata geçirildi.

ATÖLYE İHTİYAÇLARINA YÖNELİK BİLGİ ALDI

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek bu kapsamda ilçede süren projeleri, okullardaki tasarım ve beceri atölyelerini ziyaret ederek saha araştırması yapıldı. Atölyelerin kullanım durumu ve ihtiyaçlarına yönelik okul müdürlerinden bilgi alan Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek programı kapsamında en son ilçedeki Salih Korkut Budaras İlkokulu’nu ziyaret etti. Salih Korkut Budaras İlkokulu’nda bulunan Robotik ve Kodlama atölyesini gezen Özbek atölyenin mevcut durumu, verimi ve ihtiyaçlarıyla ilgili okul yöneticilerinden bilgi aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu