Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Edremit’te yeni dönemin ilk toplantısı

Edremit Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında yapıldı. Toplantıda Başkan Arslan ile meclisteki CHP ve MHP grupları birlik beraberlik mesajları verdi.

31 Mart seçimlerinde Edremit Belediyesi’nde göreve seçilen Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı. CHP ve MHP’li meclis üyelerinin katıldığı toplantıya izleyici olarak vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Meclis İhtisas Komisyonu üyeleri de gizli oylama ile belirlenirken Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın önerisi ile Belediye Meclisi’nde ilk kez Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Komisyonu kuruldu. Komisyon Üyeliklerine CHP’den Nezahat Salon, Davut Çengel ile MHP’li Sedat Osmanoğlu seçildi.

“SİYASİ KİMLİĞİ BİR KENARA BIRAKACAĞIZ”

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, birlik ve beraberlik içinde ilçeye daha iyi hizmet edebilmek için çalışacaklarını belirterek “Siyasi kimliğimizi bir kenara bırakıp, sadece Edremit’in geleceğini düşünerek çalışacağımız 5 yıllık süreçte alacağımız tüm kararların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Allah bizleri mahçup etmesin” dedi. MHP Grup Sözcüsü Murat Tuna’da birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye başarılı hizmetle getirilmesi dileğinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu