Gündemİlçe HaberleriSpor

EDREMİT’TEN BALKES’E DESTEK

EDREMİT’TEN BALKES’E DESTEK

 

Edremit Belediye Başkanı Arslan, “TFF 1. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor’un formasını giyerek, ilimizin gururu kırmızı beyazlı takımımıza desteğimizi vurgulamak istedik” dedi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Balıkesirspor forması giyerek sosyal medyada yaptığı paylaşım ile Balıkesirspor Kulübüne destek verdiğini ifade etti.  Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yaptığı fotoğraf paylaşımı ile ilgili açıklamasında,  “TFF 1. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor’un formasını giyerek, ilimizin gururu kırmızı beyazlı takımımıza desteğimizi vurgulamak istedik. Edremit Belediyesi olarak Balıkesirspor’un her zaman destekçisiyiz. Takımımıza ligde başarılar diliyoruz.” dedi.

 

BALKES’TEN TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

Başkan Arslan ile Başkan Yardımcıları ve Edremit Belediyesi’ndeki daire müdürlerinin de kırmızı beyazlıların formasını giymesi ile paylaşılan fotoğraf sonrası Balıkesirspor Kulüp yöneticileri, Başta Başkan Arslan olmak üzere Edremit Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Balıkesirspor teşekkürlerini ilettiği açıklamasında, “Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte formamızı giyerek, takımımıza verdikleri destek mesajı için camiamız adına Edremit Belediyesine ve tüm Edremitli hemşehrilerimize teşekkür ederiz. ” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu