Gündemİlçe Haberleri

EDREMİT’TEN GÜLTEKİN’E ZİYARET

Edremit Ticaret Odası Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü’nü Ziyaret etti.

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şentürk ve Edremit İlçe Tarım Müdürlüğü Ziraat Yüksek Mühendisi Bülent Coşar’dan oluşan heyet Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Lokman Gültekin’i ziyaret etti.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü görevine yeni başlayan Lokman Gültekin’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan heyetimiz, Edremit’te kurulması için çalışmalarına başlanan Tarıma Dayalı Süs Bitkileri/Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hazırlık dosyasını teslim ederek, süreçler hakkında bilgiler verdi.

Edremit Ticaret Odasının tescilini aldığını Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini ve Edremit Zeytinyağı coğrafi işaretlerine de değinen İl müdürü Lokman Gültekin “Türkiye için stratejik bir öneme sahip olan ürünümüzü konuşuyoruz. Türkiye için stratejik bir öneme sahip olan ürün elbette ki bizim içinde çok önemli. Zeytin ve zeytinyağı üretimimiz ile Türkiye’de sayılı iller arasındayız. Yerel yönetimler ve Bakanlığımız yapmış oldukları destekler ile zeytin ve zeytinyağına verdikleri önemi ortaya koymaktadır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu