Gündem

Joker 2 Fragmanı Yayınlanıyor🎧

Bu Gece, Joker’in 2.filminin ilk fragmanı bu gece yayınlanıyor.

Efsane Joker Geri Döndü! Fragmanı Warner Bros., yılın en çok beklenen filmlerinden olan Joker Folie à Deux’den teaser yayımladı.

 

Efsane Joker Geri Döndü! Fragmanı Bu Gece

Joker Ilmi

Todd Phillips’in yönettiği 2019 yapımı film Joker, DC çizgi romanlarının aynı isimli ünlü kötüsüne farklı bir bakış açısı getirerek tüm dünyanın beğenisini kazanmıştı. Filmin Joaquin Phoenix’e bir de Oscar kazandırdığını da görmüştük. Serinin ikinci filmi de büyük heyecanla bekleniyordu.

Joker 2 Fragman

Geçtiğimiz günlerde Joker Folie à Deux ismi verilen ikinci filmin ilk resmî posteri paylaşılmıştı. Bugün ise yapımdan ilk video geldi. Filmle ilgili tüm bildiklerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Jokerr

27 saniyelik video, Joaquin Phoenix’in hayat verdiği Arthur Fleck karakterine kısa bir bakış atmamızı sağlıyor. Muhtemelen Arkham Akıl Hastanesinde olan Fleck, herkesin aklına kazınan ürkütücü gülüşüyle karşımıza çıkıyor.

İlk fragman bu gece yayımlanacak!

Video, filmin fragmanı öncesinde paylaşıldı. İlk fragman, yarın sabaha karşı, yani salıyı çarşambaya bağlayan gece 04.30’da bizlerle buluşacak. Yayımlandığında bu içeriğimizi güncelleyeceğiz.

Haber: Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu