GündemEğitimİlçe Haberleri

EĞİTİM-BİR-SEN’DE İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şubesi İl Divan Toplantısı, Dursunbey ‘de yapıldı.

İl Divan Toplantılarını ayrı bir ilçede yapma geleneğini sürdüren Eğitim-Bir-Sen Balıkesir Şubesi, 14. İl Divan Toplantısını Dursunbey İlçe Temsilciliğinin ev sahipliğinde Dursunbey 125.Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda, 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü yaptı. Divan Toplantısına, Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Çabuk, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Balıkesir Şubesine bağlı 20 İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Mehmet Çabuk konuşmasının başında, terörle mücadele sırasında şehit düşen güvenlik kuvvetlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Mehmet Çabuk konuşmasının devamında, Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şubesi olarak yapmış oldukları çalışmalar sayesinde geçtiğimiz 3 yıldır Eğitim-Bir-Sen’i Balıkesir’de yetkiye taşıdıklarını, bu yıl da önce ilçelerde yetkili sendika belirleme çalışmalarının tamamlanacağını, ardından da il mutabakat metninin imza altına alınacağını ifade etti.

Mehmet Çabuk, “Performans Değerlendirme Sistemine şiddetle karşı olduklarını, Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şubesi olarak, Milli Eğitim Bakanlığının getirmeye çalıştık. Performans sistemine karşı geçtiğimiz günlerde, Zağnos Paşa Camii önünde kitlesel basın açıklaması yaptık. Ardından da Ülke genelinde ve Balıkesir’de Performans Sitemine ve öğretmene şiddete karşı imza kampanyası başlattık. Toplanan imzaların genel merkeze ulaştırıldığını, yakında T.B.M.M. Başkanlığına ve Milli Eğitim Bakanlığına imzalar ulaştırdık” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu