GündemEğitim

Eğitim Sen Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Eğitim Sen Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Eğitim Sen Balıkesir Yönetim Kurulu, Balıkesir Üniversitesi öğretim üyeleriyle bir araya geldi. Sendika binasında gerçekleşen toplantıda üniversitelerin genel durumu konuşuldu.

Eğitim Sen Balıkesir Şubesi, Balıkesir Üniversitesi’nde görev yapan öğretim görevlileriyle bir araya geldi. Toplantıda akademisyenlerin sorunları, demokratik üniversite talebi ve üniversite öğrencilerinin temel sorunları görüşüldü. Öğretim görevlilerinin yaşadıkları sorunların değerlendirildiği toplantıda; demokratik üniversite, bilimsel ve ayrıca parasız eğitim taleplerine dikkat çekildi.

Toplantı sonrasında değerlendirmede bulunan Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Gürbüz Şahin: “Balıkesir Üniversitesi’nde görev yapan öğretim görevlileri ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Akademisyenlerimizin sorunları ve üniversitelerin genel durumunu değerlendirdik. Eğitim Sen olarak tüm eğitim ve bilim emekçilerinin sorunlarını yine onlarla birlikte, örgütlü mücadelemizden gelen gücümüzle ayrıca çözüme kavuşturacağız.” İfadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu