Eğitim Sen Ayvalık'tan Baskılara Karşı Net Mesaj
Eğitim Sen: “Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz!”

Eğitim Sen Ayvalık’tan Baskılara Karşı Net Mesaj
Sendikal Mücadelede Kararlılık Vurgusu!
Eğitim Sen Ayvalık Temsilciliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sendikal faaliyetlere yönelik baskı ve soruşturmalara karşı boyun eğmeyeceklerini vurguladı. Açıklamada, “Eğitim Sen tarihi boyunca egemenlerin önünde nokta kadar çıkar için virgül kadar eğilmeyenlerin sendikasıdır.” ifadelerine yer verildi.
Sendika, eğitim emekçilerine yönelik baskılar, tehditler ve cezaların artmasına dikkat çekerek, bu sürecin sendikal mücadeleyi yıldırmak amacıyla yürütüldüğünü belirtti. Ancak tüm engellemelere rağmen eğitim ve bilim emekçilerinin haklarını savunmaya devam edeceklerini duyurdu.
Eğitim Sen açıklamasında, “Sadece eğitim ve bilim emekçilerinin demokratik sendikal hakları için değil; çocukların, öğrencilerin, toplumun geleceği için her türlü bedeli ödemeye hazırız.” denildi.
Son olarak sendika, baskılara karşı geri adım atmayacaklarını ve tüm eğitim emekçileriyle omuz omuza mücadele edeceklerini vurgulayarak, “Birlikte kazanacağız.” mesajını paylaştı.
Haber Merkezi
MEB’den Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme Açıklaması