Balıkesir’de 15 Temmuz Sergisi Açıldı: “Zaferin Adı Türkiye”
15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü kapsamında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Zaferin Adı Türkiye” temalı fotoğraf ve resim sergisi açıldı.

Balıkesir’de 15 Temmuz Sergisi Açıldı: “Zaferin Adı Türkiye”
Balıkesir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında, “Zaferin Adı Türkiye” temasıyla bir fotoğraf ve resim sergisi açıldı.
Serginin açılışı, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirildi. Açılışta, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi anlatan fotoğraflar ve öğrenciler tarafından hazırlanan anlamlı resimler yer aldı.
Murat Demir, yaptığı açıklamada, “15 Temmuz milletimizin yazdığı bir destandır. O gecede gösterilen birlik ruhunu gelecek nesillere aktarmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.
“15 Temmuz’da canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onların fedakârlıkları asla unutulmayacak” diyen Demir, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü kutladı.