Balıkesir'de Uyum Haftası Başladı

2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde Balıkesir'de okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için "Uyum Haftası Programı" başladı. İl genelinde toplam 20 bin öğrenci uyum eğitimi sürecine katılıyor.

Balıkesir'de Uyum Haftası Başladı

2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde Balıkesir'de okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için "Uyum Haftası Programı" başladı. İl genelinde toplam 20 bin öğrenci uyum eğitimi sürecine katılıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada okul yolculuğuna ilk adımını atan öğrencilere başarılar diledi.

Müdürden öğrencilere mesaj

Demir sosyal medya paylaşımında, "Okul yolculuğuna ilk adımını atan sevgili öğrencilerimize Uyum Haftası vesilesiyle başarılar diliyorum. Eğitimin her aşamasında olduğu gibi bu özel başlangıçta da çocuklarımızın yanındayız. Onların güvenle, sevgiyle ve heyecanla okulla buluşmaları bizler için büyük bir mutluluk. Sağlıklı, verimli ve başarılı bir eğitim hayatı diliyorum" ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen süreç boyunca öğrencilere ve velilere yönelik rehberlik ve destekleyici etkinlikler düzenlenecek. Program, öğrencilerin akademik yıl başlamadan önce okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına uyum sağlamalarını hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi