GündemGörüntülü Haberler

EĞİTİME ADANMIŞ BİR ÖMÜR

Nuran Oğuz Anaokulu’nun kurucusu Balıkesirli Hayırsever Nuran Oğuz’un 85. Doğum günü Anaokulunda Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü’nün katılımıyla kutlandı.
Balıkesirli hayırsever Nuran Oğuz’un 85. Yaş günü, yaptırdığı anaokulunda öğrenciler ve öğretmenler tarafından kutlandı. Nuran Oğuz’un Balıkesir’de eğitime önemli katkılar sunduğunu belirten Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, “Balıkesir’in en hayırsever simalarından, ömrünü eğitime adayan Nuran Oğuz’un 85. Doğum gününü kutluyoruz. Balıkesir’in önemli şahsiyetlerinden Nuran Oğuz’un eğitime verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek Hayırsever Nuran Oğuz’a plaket takdim etti. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü ise Oğuz’a resim takdim etti. Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu Müdür Yardımcısı ve Albay Tayyar Nuran Oğuz Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Konakbay ise Nuran Oğuz’a çiçek takdim ettiler.
DEMİR “İYİ Kİ VARSINIZ”
Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, “Nuran Oğuz hanımefendinin eğitim camiasına sunduğu çok büyük hizmetleri var. Anaokulu, ilkokul, lise gibi hepsi güzide okullar bıraktı şehrimize. Biz de vefa örneği ve kadirşinaslık örneği olarak minnet duygularımı iletmek istiyorum. Ben kendilerine yürekten, gönülden çok teşekkür ediyorum. Nuran Oğuz teyzeciğim iyi ki varsınız” dedi.
YILDIZ “ÖĞRENCİLERİMİZLE SÜRPRİZ YAPTIK”
Yapılan doğum günü kutlaması ile ilgili konuşan Nuran Oğuz Anaokulu Müdürü Nazmiye Yıldız, “Nuran Oğuz teyzemizin 85. Doğum günüydü. Biz de ona sürpriz bir jest yapmak istedik. Sürpriz bir doğum günü düzenledik. Konuyu Kaymakam Bey ile paylaştığımda Kaymakam Bey de çok güzel bir düşünce olduğunu söyledi ve kendilerine bir plaket takdim etmek istedi. Nuran Oğuz, eğitime önem vermiş, maddi manevi tüm varlığını bu uğurda harcamış bir insan. Biz de küçük de olsa ona bir vefa göstermek istedik. Öğrencilerimiz ile birlikte çok güzel bir kutlama yaptık” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu