GündemEğitim

EĞİTİME ATILAN İMZA

Memur-Sen Balıkesir Şubesi ile Plevne Mahallesi’nde bulunan Minikoleji Anaokulu arasında indirim anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşma gereğince Memur-Sen üyelerine ve 1. Derece yakınlarına yüzde 10 indirim sağlanacak.

Memur-Sen Balıkesir Şubesi Başkanı Ahmet Gür ile Minikoleji Anaokulu sahibi Ahmet Gürsu tarafından indirim anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşma doğrultusunda Mini Koleji tarafından Memur-Sen üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde 10 indirim sağlanacak.

GÜR ‘‘HERŞEY YAVRULARIMIZ İÇİN’’

Üyelerine yapılan anlaşmanın müjdesini veren Başkan Ahmet Gür konuyla ilgili şu açıklamada bulundu; ‘’Üyelerimizin minik yavruları için önemli bir indirim anlaşmasına imza attık. Plevne mahallemizdeki Minikoleji Anaokulunu inceledik. Gerçekten sahibi değerli dostum Ahmet Gürsu tertemiz hijyenik sınıfları olan tecrübeli öğretmenleri ve profesyonel bir ekip ile mükemmel bir anaokulu hazırlamışlar minik yavrularımıza. Memur Sen üyelerimize ve birinci derece yakınlarına yüzde 10 indirim anlaşması imzaladık. Tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.’’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu