GündemDünyadan HaberlerEğitim

Eğitsel Materyallerle Öğrencilere Ödül

Eğitsel Materyallerle Öğrencilere Ödül

Balıkesir Karesi Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu 2-D sınıfı öğrencilerinin BİGEP projesi kapsamında hazırladığı sergi materyalleri okul bahçesinde sundular.

Sınıf öğretmeni Uğur Yıldırım;”Teknofest 2021 için gönderilen iki projemizden 1 tanesi örnek proje olarak seçilip Teknofestin tüm sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Takımda 5 öğrencimizin olduğu bu proje finalde 85 puanın yeterli olduğu değerlendirmede 83 puan alarak elenince öğrencilerim teknofeste gidemedikleri için çok üzüldüler. Ben de  teknofeste gidemiyorsak kendimiz niye yapmıyoruz diyerek her yıl geleneksel olacak olan  adını MİNİFEST  koyduğumuz ve bu yılki teması eğitsel materyaller olan festivalimizi yaptık. 33 öğrencimiz de Proje için ayrıca eğitsel materyal tasarlayıp sundular. Dereceye giren öğrencilerimize bisiklet, tablet ve 250 tl değerinde hediye çekinin yanısıra  İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün sunduğu hediyeleride verdik.” dedi.

Okul Müdürü Yüksel Selçuk bu örnek çalışmaya imza atan öğretmen Uğur Yıldırım’a, sunumları ve çalışmalarıyla günün başrolü olan öğrencilere, velilere  ve Kaymakam Metin Arslanbaş’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü ve ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık’a teşekkür etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu