ÇocukçaEğitimGündem

EĞLENCELİ ETKİNLİK ZAMANI

Sevgili çocuklar, bugün sizlerle eğlenceli aktiviteleri buluşturuyoruz. Bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Özel Şeker Portakal Anaokulu’nun minikleri konuğumuz oldu. Aktivitelerle zamanlarını eğlenceli bir hale getiren çocuklar, en sevdikleri etkinlikleri anlattılar.

Çocukların motor ve zihinsel gelişimleri için oldukça faydalı olan aktiviteler, hem eğlenceli zaman geçirmelerini hem de motor becerilerini arttırmayı hedefliyor. Parmak boyalarla, gönüllerince resimler yapan minikler, yaptıkları el işi aktivitelerle güzel zaman geçiriyorlar. İşte Özel Şeker Portakal Anaokulu’nun miniklerinden benzersiz etkinlikler.

Derin: Okulumuzda aktiviteler yapmayı, resim yapmayı çok seviyoruz. Masamıza oturup arkadaşlarım ve ben parmak boyalarla ellerimizin izini kağıtlara bıraktık. Çok güzel ve harika bir etkinlik oldu. Sonra da Onları panoya astık. Panoda öğretmenlerimiz sergiledi. Ben böyle etkinlikler yapmayı çok seviyorum. Okulda çok güzel zaman geçiriyoruz.

Yağmur: Benim en sevdiğim etkinlik resim yapmak. Resim yapmayı ve kağıtlara çiçek, hayvan çizmeyi sonra da onu boyamayı çok seviyorum. Hem çok güzel zaman geçiriyoruz. Hem de eğleniyoruz. Boyalarla oynamak güzel. Bir gün de hayvanları tanıtmıştık. O da çok güzeldi. Ben kedileri ve balıkları çok seviyorum.

Rüzgar: Ben okulumu çok seviyorum. Çünkü burada hem eğlenceli etkinlikler yapıyoruz. Hem de arkadaşlarımızla güzel vakit geçiriyoruz. Etkinliklerdebazen hayvanları ya da bitkileri anlatıyoruz. Bazen kesip yapıştırma faaliyetleri yapıyoruz. Ama ben en çok resim yaptığımız dersleri seviyorum. Bir de etkinlik kitabımızdan dersler yapıyoruz. Onlar da çok güzel.

Mehmet: Bizim derslerimiz çok güzel geçiyor. Arkadaşlarımla birlikte çok güzel zaman geçiriyorum. Hem eğlenceli aktiviteler yapıyorum. Hem de arkadaşlarımla oyunlar oynuyoruz. Bu okula geldiğim için ben çok ama çok mutluyum.

Ecrin: Çok fazla eğlenceli aktivite yapıyoruz. Bu çok güzel. Ben resimler yapmayı çok seviyorum. Doğayı çiziyorum. İnsanları çiziyorum. Çok güzel zaman geçiriyorum. Kağıt yapıştırma etkinliği yapmıştık. O da çok güzel ve eğlenceliydi. Ben çok mutlu oldum. Öğretmenlerimiz iyi ki varlar. Onları ben çok seviyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu