Gündemİlçe Haberleri

EKAF’ta Körfezi Küçükaslan Temsil Edecek

EKAF’ta Körfezi Küçükaslan Temsil Edecek

 

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) 7. Olağanüstü Genel Kurulu’nda tek listeli seçimde oy birliği ile yeni başkanlık görevine Emin Gemici seçilirken, Edremit Körfezi’ni Erdal Küçükaslan temsil edecek.

 

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) 7.nci Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 20 Şubat 2022’de Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Emin Gemici’nin başkanlığa seçildiği EKAF’ta Edremit körfezinde bulunan, Edremit Körfez, Altınoluk, Kadıköy ve Burhaniye derneklerin ortak kararıyla EKAF yönetimine Edremit’te yaşayan iş insanı Erdal Küçükaslan seçildi.

Erdal 1

“Görevi en iyi şekilde yerine getireceğim”

 

Erdal Küçükaslan yeni yönetimde yer alması ile ilgili şunları söyledi; “Benim yeni yönetimde yer almamı ve Edremit körfezde bulunan, Edremit Körfez Karadenizliler derneği, Altınoluk Karadenizliler derneği, Kadıköy Doğu Karadenizliler Derneği ve Burhaniye Karadenizliler Dernek Başkanlarıma ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Aldığım bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden bütün hemşerilerim emin olabilirler.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu