GündemKöşe Yazıları

Ekonomi Amerika’ya teslim edildi…

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Birleşmiş Milletler 73. Genel Kurul görüşmeleri için bulunduğu New York’ta, Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen 9. Türkiye Yatırım Konferansında patronlara seslendi. Albayrak burada Türkiye ekonomisinin yönetimi için ABD merkezli McKinsey danışmanlık şirketi ile çalışacaklarını açıkladı. Yani geçen hafta Balıkesir’de konuşan AK Parti’nin 2. adamı Numan Kurtulmuş, ekonomik saldırı kaynağı olarak ABD’yi gösterirken, ekonomi patronu ise ABD şirketi ile anlaştı. Bizi uçurumdan iktiren adama yine bizi uçurumdan kurtarması için el açtık.

McKinsey, ABD emperyalizminin en önemli şirketlerinden biridir. IMF’den bile beter olduğu söylenen bir şirket. Üstelik kendisi gelmez, siz çağırırsınız ve gelirler. Geldikleri zamanda şirketin yada ülkenin anahtarını o şirkete vermiş olursunuz.

Tebrikler: Global Network’ hoş geldiniz. Şirketiniz artık çoğunluğu Yahudi iş adamlarından oluşan, data, silah, uyuşturucu, petrol ve 3k ticareti yapan, terör örgütlerini destekleyen, Amerikan ve İsrail çıkarlarını her şeyin üstünde tutan dev bir ağın küçücük bir parçası. Şirketiniz bu global ağ izin verdiği ölçüde büyüyecek ancak sonuç olarak Türkiye’de bir şirket olduğunuz için fazla da büyümeyecek. Siz ise bir Mckinsey bağımlısısınız. Artık kritik bir karar almadan önce Mckinsey’i çağıracaksınız. Böylece kritik kararlarınızın riski Mckinsey ile paylaşılmış olacak ve global network’e daha da sıkı bağlanmış olacaksınız.

İlgili Makaleler

Yani ülke yönetimine yine ülke yönetimi tarafından casus sokulmuş olur. Ekonomi, ekonomiyi çökerten ABD’ye emanet..

Geçmiş olsun…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu