Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Ekrem Umutlu: “Parkın Bu Hali Edremit’e Yakışmıyor”

Ekrem Umutlu: “Parkın Bu Hali Edremit’e Yakışmıyor”

 

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu: ‘’ Edremit Belediyesi tarafından yapımına 1 yıl önce başlanan Faruk Serpil Parkı’nın inşaat çalışmalarının hala bitmemesi vatandaşın tepkisine yol açtı dedi.

 

1619362978704

 

‘’MİLYONLARCA LİRA HEBA EDİLDİ’’

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu:’’  Edremit Belediyesi, aylar önce bir iş adamının  anıt çeşme yapılması için belediyeye  milyonlarca lira hibe etmesiyle ilçenin en büyük ve tarihi parkı olan Faruk Serpil Parkı’nda çalışma başlattı. İçerisinde havuz, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, spor alanları ve çay bahçeleri bulunan parkın Sıdıka Erke Etnografya Müzesi ve Şükrü Tunar Kültür Merkezi binaları önünde kalan büyük kısmını kapatan Edremit Belediyesi, parkı şantiye alanına çevirdi’’.

‘’BU NASIL BİR HİZMET ? ‘’

Ekrem Umutlu: ‘’ CHP’li Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın kısa sürede yapılacağını belirttiği anıt çeşme projesinin inşaatı hala tamamlanamadı. Kış aylarında parktan geçmek isterken inşaat engeli yaşayan vatandaş yaz aylarında da toz ve çevreye verdiği zarar yüzünden sorun yaşıyor .Edremit Belediyesi’ni göreve davet eden vatandaşlar, tepkilerini  “Belediyemiz sayesinde bu yaz günlerinde parkımızın yarısını kullanamıyoruz. Bu nasıl bir hizmet anlayışı!” diyerek tepki  gösterdi.

‘’PARKIN BU HALİ EDREMİT’E YAKIŞMIYOR’’

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Edremit Belediyesi’nin hiçbir projeyi tamamlayamadığını ve Selman Hasan Arslan’ın da hiçbir seçim vaadini yapmadığını belirtirken konuşmasında :’’ Sayın Selman Hasan Arslan’ın seçmenlerine verdiği değeri görüyorsunuz. Yaklaşık bir yıldır Faruk Serpil Parkı’na bir anıt çeşme yapamadılar. Hala parkın yarısı kullanılamıyor ve büyük bir alan harabe görünümünde. Parkın bu hali Edremit’e yakışmıyor’’dedi.

‘’İŞİ EHLİNE BIRAKIN, YAPAMAYACAKSANIZ SÖYLEYİN’’

Umutlu: ‘’ Yapamayacaksanız çıkıp söyleyin ve işi Büyükşehir Belediyesi’ne bırakın. Büyükşehir Belediyemiz, hayata geçirdiği çok sayıda projesinde olduğu gibi Faruk Serpil Parkı’nı da kısa sürede en iyi şekilde hizmete açar. Her fırsatta söylediğimiz bu sözü söylemeye devam edeceğiz; İşi ehline bırakın! Devlet projelerini eleştiren, büyükşehir belediyelerinin hizmetlerini kendileri yapmış gibi gösteren CHP belediyelerinin insanlara verdiği değer ortada. Az kaldı, AK Belediyecilik yeniden Edremit’e tarih yazmaya başlayacak” ifadelerini kullandı.

Haber: Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu