GündemTürkiye Gündemi

El Ele Vakfı Başkanı Hocazade’den Emniyet Müdürüne Ziyaret

El Ele Vakfı Başkanı Hocazade’den Emniyet Müdürüne Ziyaret

Avrupa el ele engellilere ve Yaşlılara yardım vakfı Başkanı Cengiz Hocazede ve beraberindeki yöneticiler Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar’ı makamında ziyaret ettiler.

Vakfı yönetim kurulu başkanı Cengiz Hocazade vakıf olarak yürüttükleri çalışmaları hakkında Emniyet Müdürü Onar’a bilgi verdi. Avrupa el ele Vakfı, Balıkesir Edremit de Huzur evi için çalışma yürütüyorlar. İhale ile burayı aldıklarını belirten Hocazade, “Burada açılacak olan huzur evini Almanya modelinde çalıştıracağız.200 kişiyi bünyesinde barındıracak olan ve ülkemizdeki yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza yönelik böyle bir huzur evini Edremit de yapmamız bizleri çok mutlu etti ve emeği geçen büyüklerimize ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hayır sever işadamı Avrupa el ele Vakfı mütevelli heyetinden Cengiz Akpinar ise şunları söyledi: “İnsanlığa hizmet etmek hakka hizmet etmek demektir dedi bu huzurevi ülkemize ve yaşlı vatandaşlarımıza hayırlı olsun ”Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, ayrıca El ele Vakfı’nın yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi” dedi.

İÇİNDE SOSYAL FAALİYET ALANLARI OLAN BİR HUZUREVİ

El ele Huzur ve Bakımevi yakında faaliyete geçecek. İçerisinde; hobi bahçeleri, Sosyal faaliyet sınıfları resim, ebru sanatı, örgü, ahşap boyama, takı tasarım vb. –  bay/bayan kuaförü, mescid, kütüphane, tiyatro ve konser salonu, TV ve dinlenme salonu, sakin mutfağı, Cafe, spor salonu ve fizyoterapi hizmeti, zeka oyunları –  tavla, okey, ayrıca satranç turnuvaları alanlarının da olacağı huzurevinin yakın zamanda açılması planlıyorlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu