Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Başarılı insanlardan ne öğrenmeli?

Başarılı insanlardan ne öğrenmeli? Başarı, yalnızca ona doğru çalıştığınızda ayaklarınıza dokunur. Bunun önemini anlamayanlara gelmez.

Başarılı insanlardan ne öğrenmeli? Başarı, yalnızca ona doğru çalıştığınızda ayaklarınıza dokunur. Bunun önemini anlamayanlara gelmez.

 

Başarılı insanlardan ne öğrenmeli?

Basari 1

Engellerinizi daha kolay bir şekilde aşmanıza yardımcı olabilecek başarılı insanlardan öğrenilebilecek çok şey var. Ayrıca, benzer düşünen insanlarla da çalışmanız gereken durumlar vardır, çünkü onlar da benzer düşünürler ve mümkün olan her yönde size yardımcı olurlar.

Neden başarılı insanlardan öğrenmemiz gerekiyor? Size hangi konuda yardımcı olabilirler?

 

1 5

  1. Kalabalıktan farklı düşünmek

Sıradan kalabalık ve başarılı insanlar söz konusu olduğunda, düşünme biçimleri en önemlisidir. Ne zaman bir sorunla karşılaşırsanız, sorunu nasıl ele aldığınız ve tüm engellerini nasıl aştığınız endişe verici bir şeydir. Kalabalığın çoğu bir sorunu çözmek için standart yolları kullanır, ancak başarılı insanlar aynı sorunu çözmenin farklı yollarını bulurlar

Başarılı insanlar, insanların çoğunun “Bu fikir neden aklıma gelmedi?” Kalabalığın içindeki herhangi birimizin sahip olabileceği en yaygın düşünce budur. Aynı zamanda düşünmeye çalışırız ve hayal kırıklığına uğradığımızda, farklı yollar bulmak yerine bunu insanların kendilerine bırakırız. Düşüncelerinizi kalabalığınkinden biraz farklı tutun. Bazen mucizelere yol açabileceğinden eleştirilmekten korkmayın.

  1. Başarısızlıklarla doğru şekilde mücadele etmek

Çoğu zaman, birkaç kez başarısız olduğumuzda pes ederiz. Ya “imkansız” diyoruz ya da kimse tarafından yapılamaz. Aynı zamanda, aynı hataları tekrar tekrar yaparsınız ve kendinizi asla çıkamayacağınız aynı boşlukta tutarsınız. Bunu çoğu arasında görmek oldukça yaygındır.

Başarılı insanlar nasıl bir yol izler? Başarıyı öpmek istiyorsanız, karşılaştığınız başarısızlıkları kabul etmeye ve bunlardan ders almaya hazır olmanız gerekir. Başarısızlıklardan ders almazsanız, kelimenin tam anlamıyla kendinizi daha iyi büyümekten alıkoyarsınız. Başarıya ulaşan insanlar, başarısızlığın büyümelerini durdurmasına asla izin vermezler. Yolunuza çıktıklarında bunlarla nasıl başa çıkılabileceğini onlardan öğrenebilirsiniz.

  1. Yapılması ve Yapılmaması Gerekenleri Anlayın

Bizim için neyin önemli olduğunu ve neyin olmadığını gerçekten anlamıyoruz. Sık sık onu ileriye götürmemiz mi yoksa durup şimdi ne yapacağımızı düşünmemiz mi gerektiği konusunda takılıp kalıyoruz. Nereye varacağınızı gerçekten anlamadığınızda, hayatınızdaki hedeflere ulaşmak için genellikle yanlış yollara girersiniz.

Başarılar söz konusu olduğunda, günlük koşuşturmamızda yapılması ve yapılmaması gerekenleri nasıl anlayacağınızı müreffeh olanlardan öğrenmeniz gerekir. Ofisinizde bir proje yapma örneğini ele alalım. Gerçekten yapmamanız gereken bir şey yapar mıydınız, yoksa onun için önemli olan bir şey yapar mıydınız? Bir proje yaptığınızda, genellikle şarkı dinlemek, çalışmak, insanlarla konuşmak gibi şeyleri karıştırırsınız ve bu da projeyi rahatsız edebilir.

 

Her şeyi mahvedecek ve başkalarına yanlış davranmaya başlayacağınız bir seviyeye kadar kendinizi hayal kırıklığına uğratacaksınız. Bu insanlardan nasıl ayrılacağınızı ve hayattaki belirli şeylere nasıl odaklanacağınızı öğrenmeniz gerekir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu