Görüntülü HaberlerGündem

Elektrikçiler Odası Başkanı Nejdet Arslan: “Üyelerimizle Birlikte Biz Aileyiz”

Elektrikçiler Odası Başkanı Nejdet Arslan: “Üyelerimizle Birlikte Biz Aileyiz”

Balıkesir Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Arslan ve yönetim gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında bugüne dek yürüttükleri çalışmaları gayretle devam ettireceklerini söyledi ve teveccüh gösteren üyelerine teşekkür etti.

Nejdet Arslan, 8 yıldır görevde olduklarını hatırlatarak “ Bugüne dek kültürel gezilerimiz ve gerekse fuarlarla iş gezilerimiz oldu. Pandemi döneminde pek bir araya gelemedik ancak istiyoruz ki yeni dönemde yine faaliyetlerimize hız kesmeden devam edelim” dedi.

“Aynı Ekiple Devam Ediyoruz”

2022 yılının Elektrikçiler Odası Olağan Genel Kurulu tek liste ile girilen seçimle gerçekleşti. Konuyla ilgili Genel Kurular bizim düğün günlerimiz diyen Başkan Arslan, bugünleri hep beraber geçirmek önemli diyerek üyelerle birlikteliğin önemine değindi. Elektrikçiler odası Başkanı Nejdet Arslan 2005 yılında yönetici olarak burada göreve başladık.2010 yılında adaylığımız da 4 oy ile kalmıştık.2014’den buyana aynı ekip ile devam ediyoruz. Aramızda olmayan bir iki kişi var ancak, onlarda kendi istekleri ile ayrıldı. Ekip aynı ekip ve çalışmaya devam ediyoruz. ”dedi.

“Genel Kurullar  Düğün Günlerimiz”

Elektrikçiler Odası faaliyetleri ile ilgili çeşitli geziler düzenlediklerini ifade eden Başkan Arslan, “ Çanakkale, Konya gezilerimiz oldu.100’er kişilik gruplarla geziler düzenledik ve Kültürel fuar gezilerimiz Bursa, Manisa, İzmir gibi gezilerimiz oldu.  6 yıldır kesintisiz iftar yemeklerimiz oldu. Duyduğumuz her üyemizin acı gününde düğününde yanında oluyoruz ”dedi.

Dsc 0090

“Basit Usulde Muhasebelerini Tutuyoruz”

“Oda üyelerimizin acı gününde de en güzel günlerinde de duyduklarımızın hep yanında olduk ve oluyoruz ancak pandemi döneminde bir şey yapamadık. Tüm Dünyayı etkilediği gibi Balıkesir’i de etkiledi. Ne yapabiliriz? dedik ve, Basit Usulde Muhasebelerini biz tutuyoruz. Gelir düştüğü için 400 TL’den 300’e indirdik bunu da. Bizim odamız sadece üye aidatı ile dönmüyor. Karşılayabilmek için birşeyler yapmış olduk.”

“Pandemi den Az Etkilenen Meslek Grubu İçindeyiz”

Pandemi döneminde faaliyet yürütülemediğini ancak meslek olarak ta pandemi de az etkilenen meslek grubu içinde olduklarını belirten Başkan Arslan, “ İnsanlar evde daha çok vakit geçirdiği için televizyonunu bozdu, çamaşır makinesini, fırınını bozdu. Bunlar bizim işimiz. Öte yandan Devletin esnafa yardımı oldu. Bin’er lira. Bu 4 sene çok çabuk geldi geçti. Odalarda seçimler düğün günlerimizdir. Adayda çıkmadı sonuçta düğün günümüz kaç kişi gelecek nasıl gelecek derken katılımda tabi ki az oluyor ”şeklinde konuştu.

“Odamızın Üyeleri İle Bir Aileyiz”

Bu dönemde esnaflarımız duyarsız kaldı. Haliyle katılım konusunda tam katılım sağlanamasa da ayrıca üyelerimiz yine geldiler. Bizim seçim kaybettiğimiz 2010’da ertesi gün biz çalışmaya başlamıştık. Bu seçim öncesi de üyelerimize oy için dolaşamadık. Oy kaygımızda hiç olmadı. Çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Önümüzdeki dönemde pandemi müsaade ettiği sürece yapamadıklarımızı yapmak istiyoruz.8 yıldır üyelerimiz sağolsun bize bir teveccüh gösterdiler bizde aile reisi olarak her zaman yanlarında olduk ve olacağız. Üyelerimize biz aile gözüyle bakıyoruz ve ayrıca biz bir aileyiz” dedi. Haber: M.Can Akyürek Foto: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu