GündemTürkiye Gündemi

Emniyet Ekipleri Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirdi

Emniyet Ekipleri Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirdi

 

Balıkesir İl Emniyet ekipleri tarafından asayişi sağlamaya yönelik olarak yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 10 kişi yakalanarak çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Aranan 10 kişi yakalandı

Balıkesir İl Emniyet ekipleri tarafından asayişi sağlamaya yönelik olarak yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 10 kişi yakalandı. İl genelinde asayiş ve güvenliği sağlamaya yönelik olarak yapılan çalışmalarda çok sayıda ruhsatsız silah da ele geçirildi. Emniyet güçleri tarafından il merkezinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 5 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait 24 adet fişek, 2 adet ruhsatsız tüfek ve 7 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

İl merkezi ve 7 ilçede ruhsatsız silahlar ele geçirildi

Emniyet ekipleri tarafından il genelinde yapılan çalışmalarda Ayvalık İlçesi’nde 1 adet ruhsatsız tüfek Bandırma İlçesi’nde 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tüfek, Burhaniye İlçesi’nde 1 adet ruhsatsız ateşli silah ve 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda Edremit, Gömeç, Sındırgı ve Susurluk’ta 3 adet ruhsatsız ateşli silah 7 adet ruhsatsız tüfek ve 5 adet kurusıkı tabaca ele geçirildi. Emniyet ekipleri tarafından “ Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam edecek.” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu