GündemTürkiye Gündemi

Emniyet Ekipleri Trafikte Bir Günde Bin 554 Kişiyi Sorguladı

Emniyet Ekipleri Trafikte Bir Günde Bin 554 Kişiyi Sorguladı

Polis, trafikte kural ihlalleri ve güvenliği sağlamak adına seyir halinde ve sabit kontrol uygulaması yaptı. Uygulamada kural ihlalleri, güvenliği sağlama ve kanuna aykırı durumların tespitine yönelik sabit ve seyir halinde uygulama oldu.

UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRDİLER

Balıkesir’de 83 emniyet ekibi trafikte kural ihlalleri, güvenliği sağlama ve kanuna aykırı durumların tespitine yönelik sabit ve seyir halinde uygulamalar yaptı. 268 katıldığı uygulamalarda bir günde 77 traktör, 983 motosiklet, 447 araç ve bin 554 kişi trafikte sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda emniyet ekipleri bir kişiyi uyuşturucu madde bulundurmaktan yakalarken 1 adet ruhsatsız silah ele geçirdiler.

1 MOTORUN ÇALINTI OLDUĞUNU TESPİT ETTİLER

Ayrıca uygulama sırasında emniyet ekipleri çalıntı olduğu tespit edilen bir motosiklet hakkında da işlem yaptılar. Emniyet ekiplerinin uygulamasında 34 motosiklet trafikten men edildi. Ekipler15 kasksız sürücü hakkında cezai işlem uyguladılar. Seyir halinde ve sabit olarak trafikte kontrol sağlayan emniyet ekipleri kontrollerinde çeşitli suçlardan 8 şahsa 17 bin 84 lira idari ceza, toplam 82 motosiklete 62 bin 266 lira cezai işlem ve 8 araca bin 688 lira cezai işlem uyguladılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu