GündemSiyaset

Emniyet’ten Haydar Baş Açıklaması

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, bazı basın yayın organlarıyla internet siteleri ve sosyal medyada paylaşılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklamasında bulundu.

Haberlerde Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş’ın seyahat ettiği otomobile yönelik emniyet yetkililerin uzun namlulu silahlarla operasyon yaptığı belirtilmişti. Yapılan açıklamada aracın terör örgütü üyesi bir şüphelinin 34 plakalı araçta yeraldığı ihbarı üzerine aracın durdurulduğu ancak, araçtakilerin kendilerini tanıtmaları ardından, konunun izah edilerek yollarına devam etmelerine izin verildiği ifade edildi.

Açıklamada: “Haberde iddia edildiği gibi aracın durdurulmasından sonra herhangi bir silah doğrultma olayının olmadığı gibi görevlilerimiz tarafından yapıldığı belirtilen diyalogların da yaşanmadığı tespit edilmiştir. Bahse konu asılsız ihbar ile ilgili gerekli tahkikat başlatılmıştır” denildi.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Emniyet mensupları, kesintisiz sesli ve görüntülü kayıt almışlar mı? Yoksa kendilerini temize çıkarmak için, kendi yararlarına olacak ifadelerde mi bulunuyorlar? O halde, müdahale ettikleri tarafın ifadeleri doğru olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu