GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

En Sevilen Sanatçılar Burhaniye’de Konser Verdi

En Sevilen Sanatçılar Burhaniye’de Konser Verdi

 

Burhaniye 32. Ören Turizm ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen “Gençlik Konserleri ”Gökçe ile başladı.  Ören plajında düzenlenen konserde Sanatçı Gökçe plajı dolduran binlerce kişiye en sevilen şarkılarını seslendirdi.

 

301821547 446225144210526 1912955733520604141 N

 

GÖKÇE ‘’BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM’’

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in de katılarak plaket verdiği konser sonrası Gökçe,  ‘‘Burhaniye’de olmaktan çok mutluyum, Başkanımız Ali Kemal Deveciler’e çok teşekkür ederim’’ dedi.

MADRİGAL ÖREN PLAJINI IŞIL IŞIL YAPTI

Gökçe’nin ardından, Burhaniye 32. Ören Turizm ve Sanat Festivali’nin “Gençlik konserleri” Madrigal grubuyla devam etti. Burhaniye Ören plajda düzenlenen ve yaklaşık 5 bini aşkın kişinin katıldığı konserde gençler doyasıya eğlendi.  Grubun son zamanlarda en çok dinlenen şarkılarına cep telefonlarının ışıklarını yakarak eşlik eden binlerce kişi ambiyans oluşturarak Ören plajını ışıl ışıl yaptı.

ALİ KEMAL DEVECİLER’’ SİZ İSTEDİNİZ BİZ GETİRDİK’’

Konser sonrası Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler gençlere Burhaniye’de çok önem verdiklerini ve onların iyi eğlenmeleri için gereken her şeyi yaptıklarını söyleyerek “Sizler istediniz bizlerde sizleri dinleyerek istediğiniz sanatçıları getirdik. Her şey siz geleceğimi olan gençlerimiz için” dedi. Başkan Deveciler daha sonra Madrigal grubuna plaket ve hediyelerini takdim ederek teşekkür etti.

 

Madrigal

 

MOĞOLLAR ÖREN’İ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ

Moğollar konseriyle gece sonrası konserler devam etti. Özgün rock eserleri seslendiren grup izleyenleri geçmişe götürdü.

‘’SEVGİLİ GENÇLER EN BÜYÜK GURURUMUZ’’

Konserde Moğollar grubunu tebrik eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Sevgili gençler sizlerin varlığı bizim en büyük gururumuz. Aydınlık, ilerici, demokratik bir ülke için sizlere güveniyoruz. Moğollar grubunu da Burhaniye’de ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu ifade eder sizlerin adına teşekkür ederim. Dedi.

ÇOK KOMİKSİNİZ EKİBİ , ÇOK KOMİK!

  1. Burhaniye Ören Turizm Kültür Sanat Festivali kapsamında İstanbul Meydan Sahnesi tarafından “Çok komiksiniz” adlı oyun Burhaniye’de sahnelendi. Vatandaşları güldüren tiyatro ekibi, Ören Amfi Tiyatroda güncel olayların sahnelendiği oyun sonrası, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ekibe plaket vererek teşekkür etti. Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu